Zofier

Zofier

Zaterdag 2 april exposeerde ik voor het eerst in Galerie Zofier Een prachtige galerie in Friesland bij Heerenveen. Alles was tot in de puntjes verzorgd en ik hang er op een hele goede plek.
Het was een erg mooie dag dus ik had geen grote drukte verwacht. Het tegendeel was waar! Het was gezellig druk. Veel vrienden hadden ook de weg gevonden naar Nieuweschoot.

Joop Braakhekke deed het officiele gedeelte en opende de tentoonstelling. Ik was erg blij met de aandacht van iedereen die ook mijn schilderijen kregen. Dat er verkocht werd zie ik als een groot compliment. Rein Pol exposeerde ook. Erg leuk om te merken dat een  gevestigd schilder en een vroegere leraar van mij  van de Klassieke Academie je verwelkomt als collega.
De expositie loopt nog tot 9 mei

v.l.n.r. Mijn voorhoofd, Stijn Rietman, model Geke Hankel, Rein Pol, de muziek; accordeon Melancholique en Joop Braakhekke.

Over Keimpe

Keimpe van der Kooi (1966) is afgestudeerd aan de Klassieke Academie voor schilderkunst in Groningen. Hij woont en werkt in Noord-Drenthe. Keimpe doceert aan de Klassieke Academie en geeft diverse cursussen.

Huidige en aankomende tentoonstellingen

Geen komend evenement!

Zoeken