Sterren op het doek

Ik ben samen met twee andere leuke kunstenaars uitgenodigd voor sterren op het doek!

sterren op het doek

De opnames zijn inmiddels geweest. Ik vond het een geweldige ervaring.

Je werkt onder hele andere omstandigheden dan je gewend bent. Ook krijg je een kijkje in de wereld van de tv.  Een hele leuke en best grote groep loopt om je heen om alles goed te laten verlopen; je hebt te maken met licht, geluid, camera's etcetera. Ik vond het heel boeiend en heb mij uitstekend vermaakt!

Onze Bekende nederlander was ook super! (ooit telekids gekeken?!) Ook een bijzonder leuke ervaring, iemand te spreken en te schilderen die je anders waarschijnlijk nooit zou zijn tegengekomen.

Je bent je veel bewuster dan anders dat je een portret maakt. Hanneke Groenteman, heel prettig in de omgang overigens, verplicht je tot nadenken over wat je doet en waarom. Je zit natuurlijk nog meer dan anders vast aan een deadline. Ik vond het een fijn schilderij om aan te werken dus dat werkte in dit geval gelukkig stimulerend.


lege doeken

We hadden de eerste opname op een bijzondere locatie aan zee. Op het fotootje staan nog de lege doeken. Voor degenen die het resultaat willen zien;

Zaterdag 9 november, omroep max, nederland 2, 21.15

Als je onder op het logo-tje van max klikt kun je de teaser zien.

logo max

Over Keimpe

Keimpe van der Kooi (1966) is afgestudeerd aan de Klassieke Academie voor schilderkunst in Groningen. Hij woont en werkt in Noord-Drenthe. Keimpe doceert aan de Klassieke Academie en geeft diverse cursussen.

Huidige en aankomende tentoonstellingen

Geen komend evenement!

Zoeken