De Hooghe Kamer

De Hooghe Kamer

Ik kan ook niet aan de afgelopen tijd voorbij gaan zonder even stil te staan bij de Hooghe Kamer.
Een geweldig initiatief dat dit jaar zijn tienjarig jubileum beleefde en zijn slotmanifestatie hield. En WAT voor een manifestatie!  Hopelijk vindt dit initiatief een vervolg. Op de site van de Hooghe Kamer wordt hierover een tipje van de sluier opgelicht...
Kasteel Coevorden bood gastvrij ruimte aan een kunstproeverij. Onder het genot van uitgelezen hapjes en dranken konden de gasten zich ook nog eens laven aan de kunst.
Ik was erg vereerd één van de uitgenodigde kunstenaars te zijn. Gerard van de weerd en Ilse, Harry Tupan, Sam Drukker, Jan van Loon, Rein Pol, Han van Hagen, vele anderen en veel vrijwilligers  leverden hun bijdrage. Een geweldige dag!
Hieronder is te zien hoe radio Drenthe collega's Jan van Loon, Tom Hageman, Marten Huitsing en Jan Willem Eskes alsmede de voorzitter van de Hooghe Kamer dhr. De Boer interviewen in de ridderzaal van het kasteel.

Over Keimpe

Keimpe van der Kooi (1966) is afgestudeerd aan de Klassieke Academie voor schilderkunst in Groningen. Hij woont en werkt in Noord-Drenthe. Keimpe doceert aan de Klassieke Academie en geeft diverse cursussen.

Huidige en aankomende tentoonstellingen

Geen komend evenement!

Zoeken